Hokejové branky

Ahoj hokejisti,

v dnešním blogu se podrobněji zaměříme na základní stavební kámen každého tréninkového centra - HOKEJOVOU BRANKU. Výběr velikostí, které jsou v nabídce, je opravdu široký. Dětské branky - 36", 32" a menší (často v setu s plastovými hokejkami a míčkem) jsou ideální na první hokejové bitvy v pokojíčku. Pro trénink mladších kategorií se hodí branky středních rozměrů - 60", 54", 52". Velikostně jsou vhodné pro přepravu nebo pokud nemáte dostatek místa pro branku klasického rozměru. Přesnou kopií klasické hokejové branky jsou brány o velikosti 72"

Hokejová branka_6

Sestavení branky je snadnou záležitostí, ke které nepotřebujete žádné nářadí. Pomocí "Snap Clip" systému se jednotlivé kusy k sobě zacvaknou a máte hotovo. Výsledkem je pevná a stabilní konstrukce. Stejně jednoduše lze branku opět rozložit a uložit zpět do krabice.

Hokejová branka_2

 

Jak je uchycena síť? Pokud je branka označena jako QuikNet nebo Heavy Duty, pak se síť upevňuje pomocí pásků se suchým zipem. V opačném případě se provléká tkanička.

Hokejová branka_5

Na doporučení výrobce jsou branky primárně určeny na střelbu míčkem. Na střelbu pukem je určena pouze modelová řada Heavy Duty. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli branky testovat střelbou klasickým pukem a výsledku se nemusíte bát. I ostatní branky nápor střel v pohodě vydrží a maximálně se objeví drobná promáčklina, která má však pouze estetický charakter a na stabilitu konstrukce nemá vliv. Avšak proto je síla konstrukce branky základním parametrem, na který se při výběru zaměřit. 

Hokejová branka Winnwell 72" - 1,5" a 1,25"

Hokejová branka Winnwell 72" 2015 - 2" a 1,5"

Hokejová branka Winnwell 72" ProForm Skateguard - 2" a 1,75"

Hokejová branka Winnwell 72" Quik Net - 2"

Hokejová branka Winnwell 72 Heavy Duty - 2" (ocelová konstrukce)

Hokejová branka_9